Vill man lyxa till det en lördag eller söndag rekommenderar vi på Getahotell att unna sig en riktigt god brunch på ett hotell. Brunch har blivit väldigt populärt i Stockholm på senare tid. Många tar sig tiden att unna sig en brunch under helgerna. En brunch är den perfekta sammankopplingen av frukost och lunch och namnet kommer ifrån Breakfast och Lunch som de har satt ihop till Brunch. Istället för att äta frukost hemma och lunch ute kan man äta båda på en och samma plats fast mycket godare!

Det finns många hotell i Stockholm som erbjuder bruncher men även lunch och middag om man hellre skulle vilja dela upp det. Vi föredrar bruncher eftersom att man kan hitta allt möjligt på de olika borden, allt från förrätter, varmrätter till efterrätter och olika sorters dryck. Ät hur mycket du vill och orkar! Ta med en vän eller två och njut av en gudomlig brunch.

Clarion är ett lyxigt hotell som ligger mitt i Stockholm City. På Clarion Stockholm erbjuder de en brunchbuffé med allt du kan tänka dig. Här hittar du bland annat American pancakes, Mini Burgers, Deviled Eggs och Breakfast Tacos. Alla olika efterrätter, bröd, drickor, maträtter erbjuds. Brunchen är öppen från klockan 12.30 till 15.00 på lördagar och 12.30 till 16.30 på söndagar. För en vuxen person kostar det 295 kronor att äta på Clarions brunchbuffe och för barn upp till 12 år kostar det 145 kronor. Förboka platser till brunchen några dagar innan för att säkra din plats.

 

clarion brunch   clarion