tarominaOm du aldrig varit i Sicilien är det verkligen dags att ta en trip dit nu. Det fantastiska landskapen med berg, hav vart man än tittar och den underbara italienska kulturen. Inte så mycket som kan slå det, eller hur? Tänk dig en flaska vin, en stor pasta med skaldjur och härlig sällskap – det är livet!

En tur till Sicilien behöver inte kosta värst mycket, speciellt inte om man spar in några tusenlappar på boende. Idag kommer vi tipsa om den magiska staden uppe bland bergen i Sicilien som heter Taormina. Här finns det små gränder var du än ser, fantastisk utsikt (du kan till och med se södra Italien!) och den ultimata mys-känslan. Se Ancient theatre of Taormina och Taormina Castle. Att rekommendera är att ta en tur till den aktiva vulkanen Etna! Dessutom kan du käka på underbara restauranger och hitta små lyxiga barer att ta en god drink på.

Så vare sig din plånbok är stor eller liten så kommer Taormina vara en plats att besöka. Idag kommer vi tipsa dig som vilket hotell du kan välja för att få en härlig vistelse vare sig du spenderar mer eller mindre!

Budget

hotel natalinaHotel Natalina 

Hos Hotel Natalina kommer du ha det riktigt mysigt, det kan vi lova! Personalen är väldigt trevlig och familjär och du kommer känna dig välkommen direkt. Ett tips är att boka så du får havsutsikt eftersom du då kommer kunna se söndra Italien från din balkong. Dessutom är utsikten magisk med havet och bergen runtomkring! Frukosten är väldigt bra för det priset man betalar, med yoghurt, bröd, pålägg och lite annat gott. Dessutom får du riktigt gott kaffe! Det tar ungefär 5 minuter att gå in till centrum, dock är det en liten kämpig uppförsbacke dit. Vi kan lova att du kommer trivas! Rummen är fräscha, sängen en aning hård, men väl värt vartenda krona!

Adress: Via Gugliemo Marconi 2
Pris: 500 – 1 000 kr per natt för dubbelrum 
Personer: Du kan bo mellan 1 – 3 personer per rum 

Om du vill göra en bokning kan du göra det här! 

 Lyx 

Belmond Villa Sant'AndreaBelmond Villa Sant’Andrea

Vad sägs som att bo precis nere vid den vackra stranden med infinity-pool och superlyxiga rum. Du får fantastiskt läge, trevlig personal och magisk frukost. Du kommer bli behandlad som en kunglighet när du bor på Belmond Villa Sant’Andrea! Fantastiska sängar och egentligen ingenting att klaga på, men det ska man inte behöva för det priset… Du kommer bo nere vid havet så det är en liten bit att ta sig in till centrum. Dock finns det gott om restauranger runt omkring och du kan enkelt ta en taxi in till centrum för att spendera tid där.

Adress: Via Nazionale 137
Pris: ca 8 000 kr per natt för dubbelrum, 23 000 kr per natt för en Junior Suit 
Personer: Du kan bo mellan 1 – 3 personer per rum 

Om du vill göra en bokning kan du göra det här!