Nedan har jag lagt fram två riktigt lyxiga och gigantiska hotell i Dubai som jag rekommenderar. Båda två har nära till city och har en utsikt du bara måste se!

 

GRAND HYATT DUBAI 

Grand hyatt Dubai är ett gigantiskt och lyxigt hotell där du hittar sju olika restauranger med inspiration från olika världsdelar. Riktigt grym och professionell service får du utav deras trevliga personal som finns där för sina gäster med vad de än behöver hjälp med. Bada i deras inomhus eller utomhus pool du bestämmer själv! Vill du inte bada kan du ta en promenad i deras stora trädgård. I nästan alla rum har du utsikt mot Dubai city och kan bland annat se Burj Khalifa. Från hotellet har man nära till allt i Dubai med taxi tar det mindre än tio minuter till city. Detta 5 stjärniga hotell har allt man behöver och lite till!

 

55   Capture44    5

 

TAJ DUBAI

Taj hotell är till för dig som älskar orientaliskt och lyx. I detta indiskt inspirerade hotell hittar du fitnesscenter och en riktigt fin indisk restaurang som har väldigt god mat. Hotellet ligger nära city och du har en otroligt vacker utsikt över staden. Ett 5 – stjärnigt hotell som erbjuder lyx i högsta nivå. Du har även nära till Dubais stora galleria Dubai Mall om du skulle känna dig shoppings sugen. På hotellet har de en känd terrass som många utanför hotellet tar sig till för att äta en god middag men även för att uppleva en otrolig utsikt som är vackrast på kvällstid.

 

Capture49 Capture48 Capture47