Vi tänkte börja med att skriva om de absolut lyxigaste hotellen i vår kära storstad. Att man ska ut och resa betyder inte automatiskt att man ska lämna landet. Man kanske bara ska ta en tripp till vår kära huvudstad över helgen och njuta av allt som den vackra staden har att erbjuda. Vill man dessutom att helgen ska kännas extra exklusiv så kan det vara bra att hålla koll på vilka hotell som erbjuder det absolut bästa.

Grand Hotel
Vid vatnnet precis framför Stockholms slott finner du Grand Hotel. Utsiktet hade med andra ord inte kunnat bli bättre. Detta 5-stjärniga hotell får ofta besök av både kändisar och livsnjutare från alla håll och kanter. Här kan du njuta av lyxigt smörgåsbord, Michelinbelönade restauranger och härligt spa och bastubad via Noridic Spa och Fitness. Här kan ni dessutom boka stora evenemang som bröllop och konferenser. När du ska boka rum så kan du välja på allt mellan Juniorsvit till sviter med egna salonger. Här nedan kommer ett smakprov ur de rum som erbjuds på hotellet:
Granhotel1grandhotel3

Hotell Diplomat
Hotell diplomat är även de beläget så att du som gäst kan njuta av en fin utsikt över vattnet. Hoteller befinner si gpå strandävgen vilket betyder att du har nära till både Stockholm City, Djurgården och Stureplan. Ett riktigt bra alternativ för dig som besöker Stockholm för första gången och vill ut och upptäcka staden. Här kan du njuta av rum som erbjuder en tidlös och exklusiv känsla och besöka de exklusiva restauranger som erbjuds. Varför inte testa deras välomtalade brunch på T/Bar?
diplomat3diplomat1

Nobis Hotell
Nobis Hotell står för att erbjuda det lilla extra när det kommer till deras besökare. Här kan du som gäst avnjuta en klassisk och elegant vistelse mitt i centrala Stockholm. Hotellet ligger mitt på Norrmalmstorg och har alltså ett riktigt guldläge där du som gäst kan promenera till huvudstadens centrum. Här kan du även njuta av äkta Italiensk husmanskost på en av deras restauranger id namn Cainas bakficka.
nobis1nobis2

Miss Clara by Nobis
Ett fräscht hotell med väldigt hög standard kryddat med en kontinental inställning till service. Här finns det en konsthall för den som är intresserad av konst. Här kan du även njuta av en kall cocktail i baren innan du ger dig ut för att upptäcka Stockholms nattliv. Vakna upp dagen efter en sen utekväll och låt smaklökarna dansa av Miss Claras välsmakande Brunch.
missclara1missclara2