Conrad Maldives, Maldivernaconrad

Om du älskar att vara under vatten och önskar många gånger att du var en undervattensvarelse har du chansen att uppleva det. Tar du en tripp till Maldiverna kan du nämligen bo på ett hotell som är beläget under vattnet. Här är sängen belägen under en kupol och du får spendera natten bland alla havets vackra varelser. Här finns även en undervatten restaurang där man kan äta frukost och andra gosaker.

Costa Verde hotel i Costa Ricacosta rica coolt hotell

Besöker man Costa Rica finns det ett mycket besynerligt hotell man kan bo på. Här bor man jämsides med ett gammalt plan från 1965 och hela hotellet är ett hem som är byggt som en slags träkoja.

Attrap Reves Frankrike frankrike

Om man kan tänka sig att bo i en faktisk bubbla så är detta helt rätt hotell för er! Detta hotell är beläget i Frankrike och det är en kupol mitt i skogen där man kan njuta av natur och mark även fast man är inomhus. Kupolen är tänkt att hålla borta djur och fuktighet för att kunna njuta av naturen på ett mer behagligt sätt.

Aescher Cliff, Schweizschweiz

Om du letar efter ett isolerat hotell med fantastiska vyer i bergen är detta hotellet för dig. Detta hotell är beläget i bergen i Schweiz och är endast öppet mellan maj och oktober. Detta är dessutom ett väldigt billigt alternativ med helt unika och fantastiska utsikter.

sala silvergruvaSala Silvergruva, Sverige

Vill man semestra på hemmaplan finns det massvis med häftiga hotell även här hos oss. I sala finns faktiskt världens det djupaste rummet på hela planeten. Här sover du i en silver gruva 155 meter nedanför marken. När man besöker hotellet får man även en guidad tur ner i gruvan och sedan en tillbaka när man kommer upp igen. Guiden kommer även med mat och dryck och besökare om så skulle vara fallet.